søndag 6. oktober 2013

Kyllingwok med risnudler (Oppskrift uten gluten)

Dette er en fin fredagsrett, en god nummer 3 etter taco og Chili con carne. Enkelt og godt for hele familien og fin for barna å være med å lage. For yngstejenta blir det litt for sterkt, hun bruker å blande oppi litt eplejuice for en mildere smak.

Til ca 4 personer
Tid: 20 minutter

Til wok:
4 kyllingfileter
1 rødløk
2 fedd hvitløk
1/4 rød chili
1 paprika
2 gulrøtter
1/2 pk
Cashewnøtter
2 pakker nudler (avhengig av hvor mye dere ønsker)
Frisk koriander

Til saus:
3 ss sursøt chillisaus
1 ss glutenfri soyasaus
2 ts finhakket frisk ingefær
1/2 lime, saft og skall
Frisk koriander, finhakket

Sånn gjør du:

  1. Bland sammen alle ingrediensene til sausen, sett til side.
  2. Kutt opp kylling og grønnsaker i like store deler, finhakk chili og hvitløk.
  3. Kok risnudlene, sett til side.
  4. Stek kyllingstrimlene, sett til side. 
  5. Fres gulrøtter, hvitløk og chili noen minutter før du tar oppi resten av grønnsakene. Rør hele tiden. Grønnsakene er klare når de ikke er rå, men fortsatt har noe spenst igjen. 
  6. Tilsett kyllingen, risnudlene og sausen. Topp med frisk koriander



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar