Antall: 2 voksne + 2 barn
Tid: 45 min
Dette trenger du:
- 700 g torskefilet
- 8 poteter (mellomstore)
- 8 gulrøtter
- 40 gr smør
- 1,5 dl melk
- ½ ts muskatnøtt
- 4 ss olivenolje
- Salt og pepper
Til panering:
- Gluten fritt mel (jeg bruker semper fin mix)
- egg
- griljermel (glutenfritt)
- salt og pepper
Slik gjør du:
- Skrell og del gulrøttene på langs og bland med olje, salt og pepper i en ildfast form
- Stek i ovnen på ca 220 grader i ca 15-20 min
- Kok poteter i lettsaltet vann
- Kok opp melk, smør, salt og pepper i en kjele og mos sammen med potetene
- Smak til med revet muskatnøtt.
- Skjær fisken i biter
- Ha 3 skåler med mel, egg og griljermel og dypp fisken i den rekkefølgen
- Stek filetene noen minutter på hver side
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar